Du er her:  Nyheter
Dette er Fauna (…og dette er det ikke!)

Dette er Fauna (…og dette er det ikke!)

Kanskje har du lest alt på nettsiden allerede, men det er noe med det. Når du er skikkelig interessert i noe så vil du bare lese litt til, vite litt mer, undersøke litt nærmere. Har du lest hele ingressen nå? Da er denne artikkelen noe for deg.

Fauna er et eksperiment

Det står i navnet, men bare for å gjøre det helt klart: Vi mener det faktisk også. Dette er nybrottsarbeid på et område der begrepene utvikler seg raskere enn handlingene. Vi beveger oss i et landskap med nye parametere, noe som legger føringer i form av både muligheter og begrensninger.

Her er det vanskelig å gå seg vill – hvis du ikke selv går inn for det.

Fauna er et dyretråkk

Fauna er for folk som vil videre. Deler av løypa må vi gå opp sammen, men med felles standpunkt og overbevisning slipper vi å krangle om veien. Et bra nettverk gjør det trygt å komme seg videre, og vi gjør det med en «100 % positivt fotavtrykk»-tilnærming. Både Investore og Innovation Dock i ryggen gir kompetanse og erfaring om både kart og terreng innen forretningsutvikling. Her er det med andre ord vanskelig å gå seg vill – hvis du ikke selv går inn for det.

Du har tatt standpunktet, du står for problemløsningen, du har forretningsmodellen.

Fauna er næring

Du har tatt standpunktet, du står for problemløsningen, du har forretningsmodellen. Vi har nettverk, kunnskap om forretningsutvikling, mentorer og et program for de neste månedene som kan gi deg økt driv, flere muligheter og næring til strategiske beslutninger.

stefano-ghezzi-p5CwkVkQxAI-unsplash.jpg

Fauna er ikke blanke ark

For å kunne bli med i Fauna Eksperimentet, må du allerede være i gang. Her snakker vi virke, ikke hobby. Ikke «dersom atte, hvis om atte». Derfor vil vi også at du skal ha minst én kollega – av den enkle grunn at dobbelt så mange som deg da har tro på løsningen. Her er også et nettverk og fasilitatorer som har vært ute en vinternatt med blanke ark og fargestifter før. Høyt kunnskapsnivå kombinert med erfaring fra både suksesser, nesten-suksesser og det motsatte av suksesser er garantert nyttig når du skal tegne opp en ny fremtid med bærekraftige løsninger.  

Fauna er ikke et grønt hvilehjem

Dette er ikke noe du blir med på kun for å si til andre at du gjør noe grønt og miljøvennlig. Her må du faktisk levere og engasjere deg (på ekte) for å få stå løpet ut.

Leter du etter tegn for om Fauna Eksperimentet er riktig for deg? Nå har du lest hele denne artikkelen. Det kan vi kalle et tegn. Søk her før 16. august, så håper vi å kunne ønske deg velkommen i flokken allerede i september.

Flere nyheter