Du er her:  Nyheter
Hør det fra en tidligere deltaker

Hør det fra en tidligere deltaker

- Fauna Eksperimentet gir deg et nytt perspektiv på bedriften din som du sjeldent ville fått, uten at det hadde kostet hundretusenvis av kroner. Det er det perfekte skaleringsprogrammet for grønne bedrifter, som har kommet litt nedi gata.

Klar tale fra Kurt Falch Stokke, grunnlegger og idealist bak Throw No More, samt tidligere deltaker i Fauna Eksperimentet. Han oppsummerer verdiskapingen med tre ord: Nettverk, problemløsning og pitching. Relasjonene som etableres fortsetter å skape verdi, også lenge etter eksperimentet er ferdig.

Mentorer som løfter bedriften til nye høyder

Kurt forteller videre at pitchtreningen de ble drillet på også var en enormt viktig del av opplegget. Sean Paul (en av mentorene) er kanskje Norges fremst på nettopp dette. -Det har gitt oss et konkurransefortrinn i utrolig mange settinger: Investorpitch, salgspitch, heispitch. Alt blir lettere med en god pitch i ermet. For det er virkelig ingen selvfølge å være god på å videreformidle sine egne tanker, ideer og konsepter. Det kan også mentoren selv bekrefte.

God presentasjonsteknikk og lekre powerpointer er det ofte langt mellom. Det er gøy å utfordre, og det er mye magi som oppstår når du jobber utenfor komfortsonen

-Sean Paul, Mentor i Fauna Eksperimentet

Problemløsning og flaskehalser
Tore Gjedebo sier det selv så bra; "Fall in love with the problem, not the solution". Det beskriver eksperimentets grunnleggende visjon. Problemløsning i grupper gir en god dynamikk, nye tankerekker og nye innfallsvinkler. Dette gir bedriften din et løft, som du ikke klarer alene.

Det handler om prioriteringer
Når vi spør Kurt om det var vanskelig å finne tid til å eksperimenter, er svaret kontant: Ja! Den berømte tidsklemma er vår tids største snakkis, og er nok særlig reell for gründere med to-do lister som føles lengre enn en "femmila på bakglatte ski". Men, de beste gründerne og lederne er de som evner å gjøre tøffe (og nødvendige) prioriteringer. Det handler om å ta seg tid til å jobbe smartere, målrettet og strategisk.

Helt på tampen - har du noen gode råd til kommende deltakere?

Søk!
Stå i det.
Det vil gi resultater!Flere nyheter