Du er her:  Nyheter
Hva er Fauna Eksperimentet og what's in it for you?

Hva er Fauna Eksperimentet og what's in it for you?

Fauna Eksperimentet er ikke et opplegg som drar deg gjennom en trinnvis modell, hvor alle automagisk kommer smartere ut på andre siden. Vi ønsker å løse faktiske problemer, og da er vår oppfatning at vi ikke kan kjøre en "one size fits all" tilnærming. Magien oppstår i skjæringspunktet skreddersøm, ressurspooling og eksperimentering.

Frigir tid til forretningsutvikling
Dette er for deg som egentlig tenker at du ikke har tid, men som vet at du absolutt bør se på ta noen grep for å få fart på vekst og forretningsutvikling. Fra start til slutt vil du både få og dele kunnskap med andre, og gevinsten er økt driv, flere muligheter og næring til strategiske beslutninger. Her kan du lese mer om hvem det passer for.

Løser faktiske problemer
Eksperimentet starter med en inspirerende bootcamp på 4 dager. Målet med bootcampen er å lage en mål og handlingsplan for å sikre at deltakerne får relevant og tilpasset råd. Vi må skjønne hva deltakerne ønsker å oppnå, samt hvilke problemer de står i. Dette blir grunnlaget for eksperimentet. Av erfaring vet vi at utfordringene spenner bredt: Noen vet ikke hvor flaskehalsene ligger eller hvor potensialet er størst, sammen skal vi lage en plan i planen. Alt dette er utrolig spennende, og er med på å forme eksperimentet. 

Veien videre mot en bærekraftig forretningsmodell
Når vi har kartlagt de faktisk utfordringene drar vi inn ressurser fra vårt unike partner apparat. Hver enkelt bedrift får nøkkelkompetanse skreddersydd til sitt behov. Form og farge på dette vil variere, men hensikten vår er å omringe deltakerne med gode sparringspartnere og ressurser. Både i et felles forum, og en-til-en dialog. 

Den entreprenøriske trekløveren
Når verdiene er på plass og planen er lagt så det tid for å sikre best mulig samarbeid mellom ambisiøse grundere, vekst kapitalen og kundeforståelse. Målet med eksperimentet vårt er å skape best mulig synergi mellom denne trekløveren slik at selskapet er investerbart, har tilgjengelig vekstkapitel, og selvfølgelig at problemet blir løst for sluttkunden. Å skape synlig vekst utgjør en vesentlig del av Fauna Eksperimentets ambisjoner. For å toppe laget har vi også med oss vekst og investor mentorer. Følger du planen står de klar til å hjelpe, dropper du planen dropper de deg.


Er dette deg?
Bærekraft, sirkulært økonomi og en god dose ståpåvilje bør være ord du kan identifisere deg med. Ut over det er det eneste kriteriet at du ikke jobber med fossile brennstoffer. Skalering er en fellesnevner, og det er dermed et kriteriet at du har et produkt eller tjeneste i markedet å skalere. Vi vet at du, som mange andre lever i tidsklemma og tenker "spennende, men dette har jeg ikke tid til". Sannheten er at det handler om prioriteringer - og det kan vi hjelpe deg med!

Flere nyheter