Du er her:  Nyheter
Slik kan vi gi bærekraft konkurransefortrinn

Slik kan vi gi bærekraft konkurransefortrinn

Hvis du tror bærekraftige forretningsmodeller kan være fremtiden synes vi du skal gå i deg selv. ’Tror’ og ’kan være’ hører nemlig ikke hjemme i denne delen av faunaen. 100 % overbevisning er en forutsetning for å skape konkurransefordeler for bærekraftig problemløsning.

Innovative forretningsmodeller

Innovative forretningsmodeller eller eksisterende virksomheter som kan bli mer bærekraftige – begge disse retningene har sin plass i Fauna Eksperimentet.

Målet vårt

Målet vårt et å gi bærekraftige forretningsmuligheter en konkurransefordel, med verktøy som nettverk/ressurspersoner, kunnskap, oppfølging og mulighet for tilgang til rask kapital gjennom sirkulær finansiering.

Fauna-programmet er designet for å sette fart på prosessen, gjøre utviklingen både mulig og effektiv, og på den måten tilrettelegge for vekst.

Viktigst av alt

Men viktigst av alt: Vi deler allerede et felles standpunkt. Bærekraftig tjeneste- og teknologiutvikling er en forutsetning vi selv har valgt basert på vår egen overbevisning. Fauna-programmet er designet for å sette fart på prosessen, gjøre utviklingen både mulig og effektiv, og på den måten tilrettelegge for vekst.

Gjennom entreprenørens tankesett, business-strategens veikart og en strukturert planlegging av fremtiden skal vi sammen sørge for akselerasjonen bedriften din trenger.

Har du spørsmål?

Har du spørsmål før du søker? Ikke nøl med å ta kontakt!

Flere nyheter