Du er her:  Nyheter
Nordic Edge + Fauna Eksperimentet = Bærekraft

Nordic Edge + Fauna Eksperimentet = Bærekraft

Framtidens byer bygges nå! Og ikke med hammer og spiker, men gjennom tankekraft og teknologi. Fauna Eksperimentet er stolt av å få Nordic Edge som partner: Sammen skal vi skape smartere løsningen for fremtiden!

Visste du at Nordic Edge er Norges offisielle smartby-klynge? Inn mot sine hundretalls medlemmer bidrar de med idégenerering, skaleringshjelp, og åpner dører til både finansiering og internasjonalisering gjennom sitt unike nettverk!

Karl Fjelde Nevland, Leder for Innoasis, Nordic EdgeVi ser på Fauna som en viktig del av verktøykassen vi tilbyr våre medlemmer! Vi deler samme verdigrunnlag, og det er alltid av stor verdi når vi tar valg om å skape en bedre morgendag, sammen.
Karl Fjelde Nevland, Leder for Innoasis, Nordic Edge


Nordic Edge har sagt ja til å bli en del av eksperimentet, og skal bidra med sin kompetanse inn mot høstens deltakere. Rent praktisk betyr dette at de skal være med skape innhold, men også dele av sitt nettverk som er bevist å åpne dører du ikke engang visste fantes.


Vi ser på samarbeidet mellom oss og Nordic Edge som en tillitserklæring og et kvalitetsstempel på at eksperimentet er rigget for fremtiden. Det er motiverende å treffe likesinnede som ønsker å eksperimenter sammen med oss, og dele av sin kompetanse.
Tore Gjedebo, ildsjel og grunnlegger av Fauna Eksperimentet

Eksperimentet sparkes i gang til høsten, og deltakerlisten er ikke satt! Noe som betyr at vi fortsatt søker deltakere - kanskje det er deg? Her kan du lese om hvorvidt vi tror at vi kan være en god match.

Pia Warland, daglig leder i Innovation Dock (Foto: Line Owren)


Pia Warland, daglig leder for Innovation Dock, ønsker også å kaste ut en oppfordring til andre samarbeidspartnere som ser verdien av å slå et slag for bærekraftig forretningsutvikling. Hun sier videre at koblingen mellom Fauna og privat næringsliv er spennende, og det er en stor bredde i hvem som kan bidra. 

Rekk gjerne ut en hånd, og ta kortreist chai-latte, om du vil vite mer.Flere nyheter