Du er her:  Nyheter
Sommerens store gavepakke: Fremtidsutviklere får bedriften din i toppform

Sommerens store gavepakke: Fremtidsutviklere får bedriften din i toppform

Nei. Det passer egentlig aldri å sette av 6 uker til forretningsutvikling og innovasjon. Du vet det er viktig, men det er veldig mye annet også. Hva om noen gjorde jobben for deg? Midt i sommerferien. Når du "slapper av" i Dyreparken, eller er på seilbåtferie på vestlandet. Dette kan bli en virkelighet, og da har du plutselig ikke noen unnskyldning lenger.


Få en flying start 

Joda, du må selvfølgelig jobbe selv også. Men ideén vi lansererer er at noen andre kickstarter arbeidet for deg. Det heter Sommersprint og er et samarbeid med Akuna, Mindo og en hel bråte med dyktige masterstudenter, eller Fremtidsutviklere, som er en langt mer passende beskrivelse. De vil tilføre bedriften din nye perspektiver, ung innovasjonskraft og et stort engasjement!


Verdiskapning som oppstår når smart folk jobber sammen på tvers av fagfelt og erfaringsgrunnlag helt spesiell, og noe vi ønsker ta inn i eksperimentet vårt.

Tore Gjedebo, ildsjel og drivkraft bak Fauna Eksperimentet

Fortell meg mer

To av våre samarbeidspartnere, Akuna og Mindo har utviklet sprint-metodikken som utgjør den seks uker lange Sommersprinten som Fremtidsutviklerne jobber etter. Akuna og Mindo fungerer som fasilitatorer, de sørger for profesjonell gjennomføring av konseptet, og kvalitetssikrer både retning og leveranse. Fremtidsutviklinerne graver seg ned i bedrifter din og plukker fra hverandre etablerte rammer for å finne hvor skoen trykkes mest. Du som deltaker kan være trygg på at Sommersprint gir din bedrift et solid grunnlag for å kickstarte høsten og Fauna Eksperimentet 2021!

Her kan du se modellen som Fremtidsutviklerne jobber etter

Problemløsning servert på et sølvfat

Fremtidsutviklerne ser bedriften din med nye øyne, og har en unik kompetanse og mulighet til å kartlegge hvilke utfordringen dere faktisk står overfor. Innsikten og problemområdet de har kartlagt blir presentert for deltakerne i august, og danner det perfekte grunnlaget for hva du selv skal jobbe med i eksperimentet. Få en flygende start: Genialt for deg, eksperimentet og Fremtidsutviklerne selv!

For NorgesEnergi var Sommersprint en mulighet til å holde farten oppe i et pågående forretningsutviklingsprosjekt samtidig som vi fikk tilført nye idéer og konsepter fra et team på utsiden av bedriften.

Hans-Erik Ramsdal, Adm Dir i Norges Energi, tidligere kunde av Sommersprint

Fauna er bærekraft

Fauna eksperimentet er gratis, og regningen fra Fremtidsutviklerne blir finanisert av tilbakebetalte sirkulærlån fra tidligere deltakere. På denne måten fortsetter sirkulærlånene å skape verdi også inn i nye runder med eksperimenter. Vi leker ikke bærekraft. Vi mener det.

Sommerens store gavepakken er forbeholdt våre 8 håndplukkede deltakere! Lyst å bli en av dem? Klikk her.

PS. Vi er fortsatt aktivt ute å søker etter flere samarbeidspartnere. Vil du være en av dem? Ta kontakt.


Flere nyheter