Hvem står bak FAUNA?

I 2019 begynte Siw og Tore Gjedebo å utarbeide et initiativ som skulle være samfunnsnyttig og ha fokus på bærekraftig forretningsutvikling. Resultatet ble Fauna Eksperimentet.
Med Innovation Dock ble initiativet en realitet.Initiativtagerne

Siw og Tore Gjedebo ønsker å styrke morgendagens bedrifter, både oppstart- og vekstselskaper, samt bedrifter som ønsker bærekraftig omstilling. Gjennom sitt selskap Investore AS tilbyr de sirkulære lån til bedrifter som deltar i programmet. Tore, som er en av Rogalands mest erfarne investorer, bidrar med sin kompetanse inn i programmet. Sammen med Siws interesse for design, arkitektur og miljø vil de gjøre Fauna Eksperimentet til et verdifullt program for å sikre fremtiden til bærekraftige selskap.

Organisator

Innovation Dock er et coworking space og innovasjonsmiljø som i dag huser over 60 bedrifter fra ulike bransjer. Årlig gjennomføres omtrent 150 selskaper kurs og programmer, noe som har resultert i opprettelsen av hundrevis av arbeidsplasser og flere hundre millioner i selskapsverdi. Innovation Dock har lokasjon i Stavanger øst og på bryggekanten i Sandnes.

Innovation Dock er et “for impact” selskap: overskudd og tilgjengelige ressurser går til å bygge og styrke et økosystem for oppstarts- og vekstselskaper i regionen. Med sin innsats for innovasjon, er Innovation Dock en naturlig og strategisk bidragsyter for Fauna Eksperimentet.

FASILITATOR

Tone Therese Paulsen
Koordinator og fasilitator for Fauna Eksperimentet

Spørsmål til Tone Therese?
Send en mail til tone@innovationdock.no